Post by paymidunfactwor on Feb 24, 2022 4:42:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több pontot ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Van mit rajta javítani nagyon élvezhető
Ez a játék nagyon nagyon nagyon jó
Ez az alkalmazás nagyon jó alkalmazás, de a probléma az, hogy nagyon késik, és összeomlik a telefonom, ezért néhány felhasználó, mint én, az alkalmazás törlését is választja, és azt javaslom, moonton, hogy javítsa ki a problémát, és remélem, sikerül megoldani. KÖSZÖNÖM TE ÉS 記得修復
Nem tudok játszani a játékkal, lefagy a betöltési képernyőn, kérjük, javítsa ki a hibát.
sok hiba ml moontonban, kérlek javítsd ki!! Nakakawalang gana mag játék! a betöltés elakadt, annak ellenére, hogy van terhelése, kérjük, javítsa ki, ha nem akarja újra csökkenteni az árfolyamot.
Szerintem ez a játék rendben van, de kell egy kis javítás. Például minden alkalommal, amikor a Hanzo-t használom, nem tudok belépni a meccsbe. Beragad a betöltési képernyőn. Remélem, ezzel csak én szembesülök.
laggol mint állat,lehetetlen vele játszani így,pedig se a netemmel,se a telómmal nincs gond
A játék kezd unalmas lenni, sok játékos mérgező manapság. 2 csillagot adok, mert moonton csak a pénzre gondol, és akkor a skinek túl vannak árazva, sok játékos nem gazdag, és sokan szeretnék élvezni a skineket. Tehát kérem, javítsa ki az árat, ez túl sok nekünk.
Sajnos google profilt az Istennek sem birok beállitani mindig valami hibát jelez.A másik hogy szint lépésnél a jutamat meg sem kapom a postaládám pokhálós nem hogy jutalom.Amúgy jó játék csak túl sok hacker van
Játszottam a ranggal és volt egy kis késés, de a játék hirtelen kilép és újraindul, az internetkapcsolatunk rendben volt, úgyhogy szerintem ez a játék grafikája? A telefonom is játékra való, szóval nem hiszem, hogy a telefonom miatt van. Ez mindig megtörténik, valahányszor késik.
Jézusom opvasom a kommenteket es csak azt latam hogy sok a hacker elmondanam kurvara nincs hacker a gambe mert van egy anti cheat kod a jatekon belul amit ti (tisztelet a kivetelnek) hack nek hivtok az a feedeles ha egy enemy 8 0 ba van akkor biztos isten hogy nem olitek meg soloba foleg ha assasin/fighter az teny hogy vannak nem jo jatekosok ezekkel nem kell torodni nem muszaly am soloba rankedezni ezert talaltak ki a friend opciot rnnyit szerettem volna ja es jo a game
The Catapult: Castle Clash with Stickman Pirates Action nlye
Mobile Legends: Bang Bang অ্যাকশন xtuw
nagyon jó
Kicsit hülyén néznek ki a karakterek 🧚♀️🧝♀️💘🌺🏳️🌈🤞
A játék nagyszerű, kivéve a késést, még akkor is, ha az adataim bekapcsolva vannak, még mindig van késés. Másik probléma a Rank, szerintem igazságtalan, hogy 5 ember csatlakozik, de lesz, aki vagy megeteti az ellenséget, vagy csak afk, de én ezzel rendben vagyok, mert a szerencsén múlott. Amire haragszom, az az engedékeny büntetés, levonva a kreditpontszámot és néhány perces eltiltást, de mi van a többiekkel, akik játszanak és elveszítik a sztárjukat. Szerintem jó lesz, ha az illető elveszíti a csillagot, de a miénk ugyanaz marad. ✌
Ez egy jó játékalkalmazás, de az egyes skinek árai magasak, amelyeket néhányunk nem tud megvenni. Azt javaslom, hogy minden esemény, kérjük, fontolja meg az ingyenes skineket, különösen az epikus skineket ingyen. Néha előfordul, hogy a párkeresőben több keresztkonvergencia is előfordul, amit más országgal összefogunk, ami késést okoz. Végül is ez egy egyszerű, de szórakoztató játék.
A frissítés óta nem tőlti be a játékot. Ha újra rakom akkor 95% nem tőlt tovább.
szóval igen... kb 2 éve játszom ezt a játékot, és jó móka volt... de most vannak vele problémák...1. Megakadt a betöltési képernyőn: annyira bosszús vagyok tőle, még a Huawei Y6 pro telefonnál is, és beragadt a képernyőn. 2.Estes skin Denial: Amikor a feketelistás megnyerte az M3-at, az Estes-t választották a BLACK LIST Skinnek, de te letagadtad.. Annyira igazságtalan, hogy az előző bajnokok, mint az EVOS stb.van skin, míg a fekete listán nincs... ez most igazságtalan minden szervezettel szemben.. ezért ezt 3/5-re értékeltem
Legjobb moba lenne. Legyen szebb grafika es több pálya. Mert igy azt mondom a vainglory jobb
Van Magyar felirat, de nem mindig és nem teljes. A másik hiba hogy kinézet terén miért a harcost karaktert erőlteti rám a rendszer ? Mikor egyszer sem használtam,, mindig lövészt vagy mágust használok. és még a menüből a vissza parancsot sem engedi míg nem jelöltem amit ő akar. Ez nagy szarság ha már engedi a rendszer az epic skint akkor arra a hősnek legyen akit én akarok. Nem ??
3-4napja annyira buggos lagos a játék hogy nem lehet vele játszani remélem már meg csináljak mer nem lesz egy normális játék
Nagyon K Jo
Mobile Legends: Bang Bang Ação qfna
Imádom ezt a játékot, de amióta a legutóbbi frissítés megjelent, rossz volt a ping folyamatosan emelkedik a játék előrehaladtával, és a játékom folyamatosan összeomlik, amikor arcade módban játszom, és amikor a vázlatválasztásban vagyok, akkor ez nagyon rossz számomra, hálás lennék, ha javítaná ezt a hibát. De a hibát leszámítva mindannyian nagyszerű munkát végeztek a játékban, csak így tovább.
Bekapcsoltam a hőszárat, de nem működik, nincs piros vonal és lakat ikon. de ők ellenséges ikon karakterek. ha rákattintok nem történik semmi. kérlek javítsd ki ezt. a poco f3-amban és a honor 8x-ban is ugyanaz van.
A fellebbezési rendszer nem használ. Vagy távolítsa el, vagy hozzon igazságos ítéletet. Elmentem a sorba, és -12-re csökkentették a hitelemet. Nagyon kiábrándító, és szeretném visszakapni a hitelemet
🤮🤮Csaló egy fos játék 👎👎
Imádom ezt. Csak az fps drop dolgot utálom. Kérjük, javítsa ki, de összességében sokkal jobb, mint a többi 5V5-ös játék.
Egyetértek vele 👇 Wi-Fi-t használok, és automatikusan frissíti az alkalmazásaimat, és miután frissítettem az MLBB-met, most bosszantó lesz, pl. az alkalmazás megnyitásakor több mint 20 percbe telt, és néha több időbe telt, amíg megnyitottam, mindig "játék betöltődik" 🤬😤 és most úgy érzem, hogy elveszítem a türelmemet, és hamarosan eltávolítom ezt az alkalmazást. 😤🤷 kérlek, moontoon javítsd ki ezeket a problémákat, mert nagyon szeretek játszani ezzel a játékkal, és szégyellem, hogy ez megtörtént.
Rohadt pikszeles!!!!
Miért van az, hogy a másik jobbul játszik mint én, de éremet kap nálam? Hogyan működik ez a pontozás?
Ez egy klassz játék, már 6 éve játszom. Soha nem okoz csalódást, bár van 1 problémám ebben a játékban, ami idegesített. Néhány játékos nagyon mérgező, és az AFK játékosai rangjátékokban játszanak.
Crash,bug,pay to win, minden egy helyen,2 év játék után azt mondjam,ez egy szánalom,a moba műfaj szégyene. Ha visszamehetnék az időben, biztos el sem kezdenek vele játszani. Ingyen skin/hős ide vagy oda, egyszerűen kriminális. A ping borzalmas,az fps teamfightban 0,de minden héten van új skin. Szánalmas. A report rendszerről ne is beszéljünk. Pénzéhes banda.
A mai frissítés óta állandóan kilép! Valami javítást de sűrgősen mert így állandóan veszít a csapatom mert nem tudok játszani! Kérlek!!!!!!!!!!!!!!! JAVÍTÁST MOST!!!! ÍGY NEM LEHET JÁTSZANI!!!!!!
Imádom ezt a játékot a hősei és funkciói miatt, valamint hogy szórakoztató egyedül vagy barátokkal játszani. Nem adtam 5-öt, mert nem tudom kezelni azt a mérgező hatást, amit egyes játékosok tapasztalnak. Néhány mérgező játékos gyűlölni fog téged (egyesek még átkoznak is), még akkor is, ha jól csinálod. Kedves játékostársak! Csak azért, mert a veszteséged nem jelenti azt, hogy bántalmaznod vagy átkoznod kell a csapattársaidat. Ehelyett biztasd őket, hogy győzelemhez segítsenek.
Minden csapat bevetve, első vér =)
Mobile Legends: Bang Bang Action iukp