Post by paymidunfactwor on Feb 24, 2022 4:45:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle Copters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle Copters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Battle Copters 2022 version ▞▞▞
pripojený k mojej mobilnej aplikácii basketbalového úderu.
je to v poriadku, ale trochu ako ten istý starý, rovnako starý
v pohode
veľmi zábavná hra predtým, než sa začala kaziť. to začalo potom, čo som nasledoval výzvu na aktualizáciu systému Android. teraz posiela helikoptéru späť do hry. Buďte tiež opatrní, pretože hra je návyková a rovnako aj míňanie skutočných peňazí za zdroje.
veľmi 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 choď na predaj chleba, hra je veľmi zlá, helikoptéru, ktorú chceš, nikdy nebudeš mať, ak nebudeš mať nulovú kreditnú kartu, tvoja ak vezmete používateľom helikoptéry, budú si musieť stiahnuť vašu hru, nerobte súkromné helikoptéry. Peniaze sa ťažko zarábajú a vždy vám dajú helikoptéry, ktoré sú pre vás príliš silné, čo to znamená, potom sa stavte na vašej hre Entertentemain úprimne povedané, ste nula.
Funguje to iba vtedy, ak máte čistý zostatok, inak nefunguje, to je všetko
Ovládanie je šialené. Automatická streľba je taká hlúpa. Hra pre dieťa.. Neviem nájsť turnajovú hru s vrtuľníkom C.h.a.o.s, ktorá je štandardom 😕
Nemusím písať recenziu, je to jednoducho úžasné
zasiať v pohode.!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Ako môže byť táto hra taká zlá v porovnaní s chaosom vytvoreným pred viac ako 5 rokmi.
úžasné hry 😉
skvelé veci
👍👍👍👍👍💯💯💯
aká skvelá hra 👌👏 je lepšia ako ktorákoľvek iná helikoptérová hra, ktorú som kedy hral.
dobre
Battle Copters Παιχνίδια arcade zztf
onek valo sobai pouzivaj koro moga pabe
grafika úžasná, koncept je iný, ktorý sa každému páči... páčilo sa mi to
robert smith je gay.
Matchup systém je odpad. Postavili helikoptéry úrovne 1 proti najlepším helikoptéram úrovne 3 a profi. Toto je nemožný boj o nízku úroveň. Cena za zlato, helikoptéry, VIP je absolútne nehorázna! Zdá sa, že kvôli tomu stratili veľa hráčov. Hra má oveľa viac robotov ako skutočných hráčov. Roboty sú tiež premožené na základe matchupov.
Táto hra sa mi páči, hrám ju už nejaký čas. Sťahujem si ho zakaždým, keď dostanem nový telefón. Neviem, čo sa teraz stalo, ale má veľa problémov so závadami, potrebuje oveľa viac hráčov a vaša predajná reklama pokrýva červený výkričník. OPRAVTE ČOSKORO, inak hru nadobro opustím a už ju nikdy nestiahnem.
vývojári..nič nové v Years..a dovolíte podvodníkom pokračovať v tejto hre..vinník prick prevádzkuje meno topgun..lol..fenix..ewokfenix..všetky mená cheatov..v skupine rangerov. úbohé..
Všetky sú dobré, niektoré ovládacie prvky sú opravené, nemám rád automatickú streľbu a helikoptéry s automatickou bránou nemajú rady, nemajú ovládanie zoomu atď...! Ďakujem.
xcond6222311...fotí automaticky...
hra je dobrá, ale jedného dňa hrám nič sa nedeje 2. deň, keď sa otočím, obrazovka vrtuľníka sa teraz trasie, toto sa deje zakaždým, keď hrám
pekná pekná 👌👌😊😊👌😊😊😊😊😊👌👍 hra, úžasná
Happy Glass Łamigłówki ket
Treba viac hráčov. Boti sú niekedy nadhodnotené. "Poslať palivo" členom nefunguje. Ikona výpredaja na fb, aby k nej nikto nemal prístup. Príliš drahé. Veľa závad! Potrebujete viac možností ovládacích prvkov. S helikoptérami MWA sa ľahšie manévruje. Zoznam pokračuje. A samozrejme Dev neodpovedá na problémy. Dal by to 0 hviezdičiek, ak by to bola možnosť.
ඊචේඅංඡෞ ඖටංථටටෝඅං රාවණා දබනපධරධපපධපපධ
Nenačítalo by sa. Vyskúšali 4 krát to isté. Nič nebolo vymazané Ospravedlňujeme sa
gooooooood
gooood
Sloboda 🇭🇰🇸🇾🇺🇦🇬🇪🏴🇮🇪🇰🇭🇱🇮🇱🇧🇰🇪🇬🇱🇬🇮🇩🇲🇧🇿🇧🇹🇦🇬🇸🇿🇸🇧🇨🇩🇯🇲🇸🇳🇺🇬 🇿🇼🇸🇾🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸🇸
návnady budú také skvelé
pekne fit
sanojkumar
veľmi návykové! varovanie doručené...
Battle copters je skvelá hra, práve som ju začal hrať a túto hru som už hral, myslím, že je dobrá. vyskúšajte si túto hru a poviem vám, že táto hra je zábavná a cool.
Milujem túto hru, ale po aktualizácii systému Android sa aplikácia pri načítavaní zastavuje. môžeš mi pomôcť?edit: čo je sakra zlé na tejto glitchy hre. stále padá. edit: odinštalovaný a pokus o preinštalovanie. zlyhanie!
ok
je hra taká úžasná
Battle Copters アーケード dsx
Battle Copters Arcade curw
Ovládanie je nanič
e.nominant yvonne y
Veľmi zlá hrateľnosť hlavne kvôli viseniu hry, sekaniu, zaseknutiu scenérie atď. Potrebujete veľa na zlepšenie serverov. Celkovo sklamanie
páči sa mi táto hra
viac helis
Páči sa ti to
Chcem len hrať vojenskú hru bez toho, aby ženy ukazovali kožu! Opravte to a možno sa vrátim a zahrám si hru. A míňať peniaze!
och ticho
Ďalšia „offline“ hra, ktorá nie je offline...