Post by paymidunfactwor on Feb 24, 2022 4:51:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове бъгват всички ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
да добре
Този е много по-добър от другите и беше лесен за игра.
Тази игра е много глупава
страхотно 👍
Тази игра е най-добрата и моят човек в сянка вече е ЗЛАТО, но моля, направете по-лесни надстройки на герои
Приложението е изтрито, след което не може да се изтегли отново... изтрито, защото не може да се свърже правилно с друго устройство...
Наистина забавна и забавна игра.
Това е хубаво
Повръщане
Супер и игра
Това е доста добра игра за губене на време. Харесва ми, че можете да контролирате вашите момчета.
Оп игра
йо йо
Приятно приложение за игра
Не ми харесва тази игра!
добре, имаш малък бъг, но пристрастяваща игра
Добра игра.
Моят акаунт не може да зареди why.my account име AYHEE.
Epic Heroes War: Super Heroes Macəra whl
Добър geme
Не работи на телефона, казва, че трябва да използвам контролер или дистанционно
За съжаление EPIC HEROES СПРАХА
Много добра игра 👍
اtop
Все още не съм сигурен, че ще му дам оценка след това
Хххх
Харесвам играта му, просто трябва да подобря значително P.v.P. Не е забавно, защото ниво 5 като мен беше поканено да се бие срещу ниво 20.Сериозно? Не можете да направите лесна настройка, за да имате диапазони на нива? Загубени 200 скъпоценни камъни (които не е лесно да се спечелят за кратък период от време) поради още една игра, която не успява да зададе нива на арената за нивото на всеки играч.
Твърде голяма част от играта изискваше допълнително влизане
Страхотна игра 😆, но много трудно се получават скъпоценни камъни 😒
След известно време намирате за невъзможно да напреднете, защото трябва по някакъв начин да победите някои невъзможни мисии с предизвикателство и да изчакате доминацията, за да получите парчета за надграждане. Похарчих $10 само за да получа атина, тир, червен предмет и тон златни предмети от holy summon, сега съм заседнал пред кампанията за рая и ада за няколко седмици...
Тези безплатни чартъри са безполезни за закупуване
Твърде скъпа игра...трябва да имате голяма сума пари, за да играете тази игра...
Обичам тази игра, но divmob, моля, премахнете тази част от играта, в която трябва да спечелим ада и рая ниво 35, за да комбинираме Сет честно казах всичко за нея
Невероятна и необикновена. Най-добрата игра, играна досега в последно време. Заслужава си изтегляне. Струва си да се играе. Наистина игра за игра. Много много, много пристрастяваща
Харесвам тази игра
Много добра игра с приложение
Epic Heroes War: Super Heroes Приключения ehnk
Epic Heroes War: Super Heroes ผจญภัย sxjc
Това е невероятна игра. Ще те харесам
(Невероятна игра) Изтеглям тази игра и наблюдавам функции на тази игра, шокиращи. Има 7 карти, толкова много оборудване, 20-30 героя, общо повече от 200 нива, армии от различни типове, (различни храмове, академии, войни на нациите) скъпоценни камъни, монети, можем да надстроим нашите герои, а оборудването също има подобрения и надстройки на армиите. Можем да имаме и гигантски армеец. След като наблюдавах това, играя само тази игра и изтрих и любимата си игра. 𝙄𝙩'𝙨 𝙣𝙤𝙬 𝙢𝙮 𝙛𝙖𝙫𝙤𝙧𝙞𝙩𝙚
Една от най-добрите игри... Но изглежда, че се плаща малко за победа. Иначе това е невероятно.
Epic Heroes War: Super Heroes Dobrodružné jeh
Много добра игра и хубава графика. Лесен за игра много забавно. Благодаря много dev. Бог да те благослови.👍💐💐💐
Ще му дам 3 звезди, защото кодът за подарък не съществува
Това е толкова готино, аз и брат ми го играем
Pop Breaker: Blast all Cubes Puzzle zkch