Post by paymidunfactwor on Feb 24, 2022 4:54:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátorpénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
néha meg kell nyomnom egy gombot, hogy a gomb működjön, és minden újraindul minden alkalommal, amikor kilépek az alkalmazásból
Ez egy nagyon nosztalgikus játék számomra, de amikor bezárom az alkalmazást, visszaállítja a fejlődésemet. Sokkal szórakoztatóbb lenne, ha meg tudná menteni a játékot.
Emlékszem, hogy a játék ilyen szórakoztató volt, de meg kell javítaniuk egy nagy problémát. A játék nem menti meg a haladást, nagyon szívás, amikor végre elérsz egy szintet, és nem menti meg. Megpróbáltam bejelentkezni a Google Play-embe, de nem engedi, a francba!!
Clumsy Ninja ጀብዱ inbb
A játék jó, de amikor másnap elindítom a játékot, akkor az lv 1 újraindul, kérlek javítsd ki.
Utálom, amikor 5 PERCEL EZELŐTT KIÉRTEM, VISSZAÉRTEM OTT, HOGY KEZDETEM, HOGY MEGJAVÍTAM MOST, MINT MOST
nagyon jó, de amikor megpróbálok vásárolni valamit, azt írja ki, hogy "az alkalmazásban történő vásárlás nincs bekapcsolva, kapcsolja be az eszköz beállításaiban", de nem találom az alkalmazásban történő vásárlás engedélyezését a beállításaimban, és emlékszem, hogy tegnap vettem valamit.
Nagyon szar mert nem töltötte.
Aranyos játék és nagyon élvezetes, kevésbé küzdelmes, mint amire számítottam, de ez valószínűleg tovább fokozza a karakterek által ábrázolt ártatlanságot.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Jó kis játék :3
Imádom, a kedvenc játékom! Ma töltöttem le, eddig még nem volt vele baj. Mindenkinek ajánlom, és gratulálok a készítőknek!
Én nem értem ezt a jàtékot
Elmegy nem a legjobb de nem is a legrosszabb
Szar tisztára akadozik kapják be
Tók Jó! ^_^
Ez egy jó játék, és minden vásárolni a játék összeomlott, és elvesztettem a fejlődést, mert lekattintottam az alkalmazást, és elvesztettem a fejlődésemet. Csináld jobban. Ez sok emberrel megesik😕. Javítsd ki.
Csak az arnyekat tolti be es a szemet. -.- miert van ez ?
Imádtam ezt a játékot! Valamit a 4 évesem és én is élvezhetnénk! Eljutottunk az 54-es szintre, 28-ból 24-et elsajátítottunk, és jóval több mint 1,6 millió érménk volt. Aztán a telefonom rendszeres rendszerfrissítést végzett, és most visszatértem az 1. szintre. MI? Viccelsz velem? Még a telefonomat sem töröltem ki és az alkalmazást sem töröltem. Miért lett visszaállítva? Szuper béna. Lehurrogás.
2 Eves gyerekeknem rakjak fel ezt a fost
Imádtam a játékot, minden nap játszottam, mióta megvettem, és még néhány csomagot is vettem, mert azt hittem, még egy darabig fogok vele játszani, de egy véletlenszerű napon visszatérek hozzá, és visszatértem az 1. szintre? Attól, hogy 34. szintű vagyok. Nagyon csalódott lettem, és eltávolítottam. Nagyon ideges ez, még a saját pénzem használata után is.
ELKÉPESZTŐ. Hűha! Ez a játék elég mechanikával rendelkezik ahhoz, hogy több mint egy órán keresztül szórakoztasson. A történet fantasztikus, és egyszerűen szórakoztató! Tetszik, milyen interaktív.
Eddig kiválóan működött, amióta frissítettem, kidobál.
Honlap > játékok > Kalandjátékok >Adventure Leguide NinjaGo kids ... Kalandjátékok. Frissítés : May 02, 2018. Követelmények : ... 2021-10-11. Clumsy Ninja.
Blackmoor 2: Platformer Aksi Laga ezzt
A frissités óta nem enged be
A játék maga valójában nagyon szórakoztató. Simán irányít és igazán szórakoztató. Azonban véletlenszerű időpontokban törli az előrehaladást, ami igazán kiábrándító. Javítsd ki, és ez egy egyszerű 5 csillagos játék lehet. Addig is csak így tovább.
Clumsy Ninja 冒險 xhbe
ez egy szórakoztató játék, emlékszem, hogy gyerekkoromban mindig játszottam vele. Azonban amikor újratelepítettem, elég hibás volt; az érintőképernyős kezelőszervek messze vannak, és fél cm-t kell kattintanom bármi alá, hogy rá tudjak kattintani, ami még a legegyszerűbb feladatok elvégzését is unalmassá teszi. Néhány animáció elejét is látom, amelyeket nem kellene látnom a képernyő tetején. Nyilvánvaló, hogy ezt a játékot nem olyan magas képernyővel rendelkező telefonokhoz tervezték, mint amennyire egyre magasabbak
Ez a játék szórakoztató, de magas szintű voltam, majd egy kicsit kijelentkeztem, majd újra bejelentkeztem, és visszaállította az EGÉSZ JÁTÉKomat, ha van valami megoldás erre, kérem segítsen köszönöm
SZERETEM EZT A JÁTÉKOT!!! Annyira vicces. Abban pedig igazad van, hogy a nindzsa a legügyetlenebb a világon. Íme azonban néhány javaslat, amelyek jobbá tehetik a játékot: 1. Ha elsajátítottál egy tárgyat, amelyet az újrakészítés után duplán kapsz xp-t és dupla érméket.
Aranyos és vicces, egészen addig, amíg egy héttel később mindez meg nem öregszik. Ugyanazok a dolgok, amik eleinte megnevettetnek a játékban, egy idő után nagyon idegesítővé válnak. azaz ahogy a nindzsa szinte mindent megtesz, hogy leguruljon egy tárgyról, amelyen rá akarod venni, hogy rajta maradjon.
Clumsy Ninja ผจญภัย eoot
Elveszett haladás és elköltött pénz. 100% sikertelen.
Régebben szerettem ezt a játékot, de most SEM MENTI MEG AZ ELŐRELÉSÜNKET, MINT MI AZ OKÉRT, HA SZINTET KELL FELJELNI!
letöltés Adventure Leguide NinjaGo kids apk legfrissebb Game ...
Imádom a játékot, szórakoztató játszani, de valamiért fekete a képernyőm alsó része játék közben, mintha nem nyúlna át a teljes képernyőn a játék, és minden alatt kell egy kicsit kattintanom. Kérem, segítsen megoldani!
A csr készítette és nagyon jó
Beleképzelhetem azt akit utálok
p>Aranyos játék a Clumsy Ninja, melyben egy kisfiú álmát kell valóra váltanunk azzal, hogy igazi nindzsát faragunk belőle.
Amikor megpróbáltam rákattintani a feladat gombjára vagy a nyílra, amely felhúzza a képzési tárgyakat, néhány tálcára volt szükség a kinyitásához, mert a nindzsám egyre közelebb sétált a képernyőmhez, ahelyett, hogy kinyitotta volna. Kérjük, javítsa ki. Ezt leszámítva a kezelőszervek egész jók.
Csak folyton kidob és aszt nem szeretem
Régebben játszottam ezzel a játékkal és imádtam! De nemrég töltöttem le, és úgy tűnik, hogy a játék nem lyukas kijelzőre van optimalizálva. A képernyő egy kicsit le van vágva, és az érintésérzékenység egy kicsit le van tiltva, így valóban kiszakad a szórakozásból
Pls van egy hiba, ami miatt a játék nem lesz mentve, pls javítsd ki visszatértem a progrees nem mentett kérem javítsa meg Könyörgöm a Ninja csapat
Vicces és szórakoztató. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, ha teljesen kiképzett?
Nagyon tetszett egészen addig,amíg nem töltöttem le a frissítést mert nagyom akad azóta.
Mindig kidob 😡
Emlékszem, régen játszottam ezt a játékot a barátommal. Jó móka volt, most is az, de van egy probléma, ami korábban nem fordult elő. Megnyitom az alkalmazást, játszok, és úgy döntök, tartok egy kis szünetet. De az alkalmazás újbóli megnyitása után a fejlődésem elveszett! Azt hittem, hogy ez egyszer megtörténik, ezért kinyitottam, és újra kiléptem, de ettől még elvesztettem a fejlődést. És ez szomorú, mert amikor először játszottam, úgy voltam, hogy 8-as szint, majd bumm, elveszett a fejlődés.
Nagyszerű, de nem tudom megmenteni a szintek és a pontszámok haladását
Clumsy Ninja Приключения vnww
Fantasztikus játék, amivel sokat szoktam játszani. De most van egy nagyon nagy probléma. Ahol megérintem a képernyőt, ott nem veszi fel. Még mindig olyan, mint régen, kivéve, hogy most már egyáltalán nem élvezhetem, mert nehéz olyan alapvető dolgokat csinálni, mint például felvenni. Örülnék, ha ki tudnák dolgozni, hogy újra játszhassak ezzel a csodálatos játékkal.
A csomagfájl érvénytelen.
Nagyon jó játék csak ajánlani tudom
nagyon jó játék mindenkinek ajánlom