Post by paymidunfactwor on Feb 24, 2022 5:07:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudz zelta ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Ar viegliem leveliem☺😊👑🌞
Tas parasti ir mans brīvā laika pavadīšanas veids vai vienkārši, lai koncentrētos uz kaut ko, kas nav saistīts ar dzīvi, bet jaunie līmeņi ir tikai veco līmeņu atkārtojumi. Varētu būt laiks atrast ko jaunu...
Es visu dienu gaidīju, lai atjauninātu.
ir labi
31. janvārī spēle nav atjaunināta, lai gan viņi teica, ka tiks atjaunināti ik pēc divām nedēļām. Pēdējais atjauninājums tika veikts 14. janvārī, un es šeit ierados, un es vēl neredzu opciju, kas saka atjaunināt spēli, tāpēc es nevaru spēlēt, ja vien neatkārtošu vecos līmeņus. Labojiet, lūdzu! 😡
Atjauninājums ir mainījis spēles veidu, un tas vairs nav tik jautrs, ja vien nevēlaties tajā ieliet naudu. Vecā versija ļāva spēlētājam laimēt 2 stundas, 4 stundas vai 24 stundas bezmaksas dzīvības. Tas viss ir mainījies, un tagad, ja esat patiešām labs, varat laimēt 5 bezmaksas dzīvības. Sūds.
Labi... vienkārši sāciet... Atņemiet zvaigzni, jo nav enuf boosta, kas dota 2 lēti! Nav enuff kustības dotas! Bija BLAST!
Toy Blast Geduldsspiele pqb
Man šī spēle ir 4 gadus, un tā ir bijusi lieliska. Tagad mana spēle netiks atjaunināta. Pēc atinstalēšanas un atkārtotas instalēšanas mēģinājuma to neizdodas atkārtoti instalēt. Esmu pārsniedzis 5000. līmeni un vēlētos turpināt spēlēt.
atšķiras no reklāmām. Man likās interesanti, ka krokodils ēd meiteni, bet nekā. vienkārši spēles spēles.
Kāpēc ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai saņemtu atjauninājumu? Ir pagājušas gandrīz 24 stundas, kopš bija nepieciešams atjauninājums? Es dodu jums 2 tikai šī iemesla dēļ. 🙄
Man patika spēle, bet es zaudēju savu progresu pēc 3500 līmeņiem, jo es biju pieteicies pakalpojumā Google Play, nevis Facebook. Sazinājās ar atbalsta dienestu un teica, ka viņi nevar man palīdzēt. Nekādā gadījumā es atsākšu no 1. LVL.
Es piekrītu, ka šī spēle krāpj, ka nav pietiekami daudz kustību, lai sasniegtu līmeni, un nodrošina to, ka jūs to nevarat izdarīt, nemaksājot vairāk par kustībām
Gandrīz tikpat slikti kā azartspēles. Tam ir nepieciešams brīdinājums, jo tas var pievilināt jau tā atkarīgu personību tērēt diezgan daudz naudas. Šāda veida tā sauktās "bezmaksas" spēles patiesībā ir nekas cits kā! Tie ieilgst vai liek jums gaidīt, pirms varat atkal spēlēt pēc tam, kad esat izsmēluši savu "dzīvi", t.i., jūs turpināt zaudēt. Un dažas spēles ir praktiski neiespējami uzvarēt. Izmaksas, lai turpinātu spēlēt, ir briesmīgas, dažreiz no 25 līdz 100 USD! Neatkarīgi no tā, vai jūs vinnējat, jūs tikai zaudējat naudu, atšķirībā no īstām azartspēlēm.
Jau vairākus mēnešus kopš brīža, kad viņi ir izveidojuši komandas, es nevaru iegūt dzīvības, ko man sūta rotaļlietu draugi, kā arī es nevaru viņiem atsūtīt dzīvības. Man nevajadzētu pievienoties komandai, lai es varētu iegūt savu brīvo dzīvi. Tas tiešām ir jālabo.
Šī spēle ir pilnīgi lieliska
Jauka spēle, ļoti jautra un aizraujoša. Es gribētu teikt, ka mans tētis ir spēlējis šo spēli apmēram 2 vai 3 gadus, un, kad es redzu viņu spēlējam, es saku: "Vai es varu kārtējo reizi?" Tāpēc es to lejupielādēju, lai uzskatītu, ka tas ir pārsteidzošs, un es redzēju, ka daži cilvēki to novērtēja ar vienu zvaigzni! JŪS TO NESAT PELNĪJUŠI! Jo šī spēle ir 100 no 100!
Superīga spēle
Jūs iestrēgsit līmenī uz 3 dienām, pēc tam brīnumainā kārtā lidosiet tam cauri ar 10 gājieniem pēc atjaunināšanas. Ļoti mākslīgi sarežģīti vārti. Pabeidza spēli, un viņiem ir "masters arena" vai kaut kādas muļķības, kas atkal un atkal ir vienādos līmeņos. Neieteiktu.
Man likās, ka par šo ir jābūt spēlei, izņemot tikai blokus, un es neesmu pārsteigts
Es spēlēju šo spēli dažas dienas, un tad, kad es sasniedzu noteiktu līmeni, man bija jāpievienojas komandai, un tas neļāva man progresēt tālāk, ja vien es tai nepievienošos. Nemēģiniet man pateikt, kas man jādara, ja ir simtiem tādu spēļu kā jūsējā. Esmu pabeidzis, tagad instalēju.
Atkarība
Kur ir ATJAUNINĀJUMS? Arī Toy Blast ir pievienojis "Izpārdošana", kas mudina spēlēt. Tā būtu lieliska funkcija, izņemot to, ka Peak Games ir SKAIDRĀJĀS paaugstinājis spēles grūtības. Es neko nepirkšu, kamēr spēle netiks atjaunota sākotnējā grūtības līmenī. Es nekavējoties atinstalēšu to, kas iepriekš bija 5 ZVAIGŽŅU spēle. PEAK GAMES jau ir izpostījis Toon Blast, veicinot maksas par spēlēšanu metodes un noņemot populāras funkcijas. Ceru, ka jaunie izstrādātāji ņems vērā un KLAUSIES!
Among Us ஆக்ஷன் oglq
Oho.. ko lai saka Labākā spēle tirgū, kas šo spēli spēlē apmēram 7 gadus ar pastāvīgiem atjauninājumiem ik pēc 2 nedēļām. Dažas no tām ir diezgan sarežģītas, taču ir iespējamas visas mīklas, neizmantojot jaudas palielinājumus. Stundas pēc stundām jautrības. Fantastiska spēle
Laba spēle kad nav ko darīt.
Superrrrrr
Spēle vienmēr liek mums atjaunināt, bet, kad mēs noklikšķinām uz saites, lai atjauninātu, atjauninājums vēl nav pieejams Play veikalā. Tagad ir pagājušas vairāk nekā 6 stundas, un es joprojām nevaru atjaunināt
Man ļoti patīk spēle, un es spēlēju jau ilgu laiku. Es piekrītu, ka daži līmeņi ir grūti, taču, lai tos pārvarētu, ir vajadzīga tikai zināma neatlaidība. Mana problēma ir atjauninājumi — man ir lielas problēmas ar to ielādi neatkarīgi no tā, vai izmantoju wifi vai mobilo sakaru pakalpojumu. Dažreiz var paiet pāris dienas, pirms varu spēlēt jaunus līmeņus. Ļoti nomākta.
Pārāk daudz atjauninājumu..atjauninājumam jābūt vismaz pēc 100-150 līmeņa.
Pārāk daudz reklāmu. Nav vērts spēlēt
Toy Blast - 토이 블라스트 퍼즐 gqfw
Labi
Šodien visu dienu neesmu saņēmis atjauninājumu, jo citiem cilvēkiem šī problēma nekad nav bijusi
Šī patiesībā ir ļoti jautra spēle, žēl, ka iestatījums patiesībā ir miskaste. Ir jānoklikšķina uz ekrāna vienu miljonu reižu starp līmeņiem, lai tiktu galā ar visiem uzlabojumiem un balvām. MAN VIENALGA!!!!!!!! TIKAI GRIBAS SPĒLĒT SPĒLI
Kopš vakardienas, kad tam faktiski vajadzēja izņemt jaunus līmeņus, nav bijis jaunu līmeņu. Atbalsts arī neatbild.
Patīk..
Šī spēle ir tik jautra, esmu sasniedzis 6 000+ līmeņus, jā, daži līmeņi aizņem 2 dienas, taču lielākā daļa no tām ir tik vienkāršas. Līdz šim man nebija jātērē nauda, lai iegādātos dzīvības vai pastiprinātāju, es izmantoju zelta monētu, ko viņi piešķir kā atlīdzību, lai apmainītu dzīvības vai pastiprinātu, vienīgais, ko es lūdzu: lūdzu, ļaujiet lietotājam savākt tik daudz dzīvību, cik mēs varam. , neierobežojiet tikai 19. Paldies
Tāpat kā spēle, bet nesen tā ir jāatjaunina ik pēc 50 līmeņiem un dažām turnīra dienām. Šis pēdējais atjauninājums tiks ielādēts, bet man netiks instalēts. Tas ir īsts apgrūtinājums, jo es tagad vispār nevaru spēlēt
Negribu pievienoties nevienai komandai, kāpēc tu tā jauc spēles, es esmu gados un tik labi neredzu. Man patīk spēlēt spēles savā tempā. Paldies. Es arī lejupielādēju dažas spēles, kuras man patika, piemēram, atrast to, es to atradu, un tas visu laiku teica, ka tas ir attēlā vai izmantojiet palielināmo stiklu. Pēc sitiena objektam 8 līdz 10 reizes tas ir absurds. Tāpēc es izdzēsu spēli.
Patīk,.. Bet garlaicīgi pēc dažiem posmiem, jo tas ir tikai posma pabeigšana pats par sevi, patiesībā nemēģinot..
Man patīk šī spēle, bet diemžēl man nav izdevies atjaunināt nevienu līmeni pēc 6050 sasniegšanas.
Spēlei ir daudz atbilstošu formu bez rotaļlietu varoņiem...
Jautra spēle, taču tā apstājas bezgalīgas dzīves vidū un ne vienmēr tiks atjaunināta, kad būs pieejami jauni līmeņi.
Toy Blast Puzzle rueg
Es nesaprotu, kāpēc man vajadzētu jaunināt tikai par 50 līmeņiem, ja esmu spēlējis vairāk nekā 4000 līmeņu bez jauninājuma
Visu laiku labākā spēle
Es ienīstu to, ka katru otro pirmdienu man jāgaida visu dienu, lai varētu atjaunināt un spēlēt spēli
Nu izskatās, ka izstrādātājs nevar sekot līdzi spēlētājiem, lol daudzi ir nonākuši ceļa galā!! Tas liek man atjaunināt lietotni, lai turpinātu, taču šķiet, ka atjauninājuma nav. Lai gan labākie spēlētāji ir 50 spēles priekšā man, tāpēc varbūt tas parādīsies nejauši.
Toy Blast Mõistatusmängud eqig
Esiet jauki, ja zaudējat spēli manas izvēles, nevis spēles algoritma dēļ.