Post by paymidunfactwor on Feb 24, 2022 5:22:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Limits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Limits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejen vdor v dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Racing Limits 2022 version ▞▞▞
Racing Limits Dirke cwdn
Najslabša igra.. zvok ne deluje. Kontrole ne delujejo.. To igro sem namestil tako, da sem videl ocene. Toda tukaj so vsi podani lažni pregledi. Ta igra ne deluje..
Racing Limits Balapan ggq
ta igra mi je bila zelo všeč, dokler se nisem zataknil na ravni 8, kjer program ni uspel registrirati mojih prehitevanj. Kakšna škoda, ker sem bil na roli. :-(
Dobro ampak tudi poskusite.zelo lepo enkrat igrati igro
Zelo dobre aplikacije .... To je dalo, potrebujem več ceste in trnov, potem je zelo prijetno ...
Imam odličen občutek, ko igram to igro, ker je tako prava igra. Všeč mi je del, da lahko spremeniš promet. ko ste pri visoki hitrosti, ne deluje zelo dobro, vendar je dobro. Tudi grafika je tako popolna!
Iger še nisem videl, zato ne morem ničesar povedati vnaprej
To igro je dobro igrati.
Moj fone se je začel segrevati z igranjem te igre in igram veliko iger, to se je zgodilo tudi z drugimi igrami, naša je ena izmed njih, še vedno poskušam RL 2 in 3
Zelo lepa igra, vendar grafika ni tako visoka
To je malo dobra igra
Všeč mi je to igro, vendar prosim, vključite druge korenine in še nekaj skladb ter nadgradite cars break, da bodo avtomobili popolnoma igra, sicer je to res zelo super igra. Rad bi rekel ljudem, ki jih morate prenesti in uživati v igri, ker ima čudovite funkcije in odličen nadzor
🏁🏁🚗🚗Lepa igra mi je bila zelo všeč🚘🚘🏁🏁
To je dobra dirkalna simulacija, spodbuja obnovljive vire energije. Cesta pa mora imeti ovinke in prometne znake, da bo bolj zabavna in prijetna. Poleg tega bi morala obstajati možnost spreminjanja položaja volana, bodisi na desni ali levi. Delajte na tem, fantje.zelo kul najboljši doslej, a čez nekaj časa postane vožnja naravnost dolgočasna
Tako da mi je igra zelo všeč, saj je zelo zasvojenost, saj si želim boljšega trčenja, da v nesreči ne vidite ničesar in želim si policijo.
Zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo lepa igra kul grafika 👌👌👌👌👌
Racing Limits Гонки iva
レースの限界 レース fzay
V igri za več igralcev ni zadovoljen. Največkrat dobimo nasprotnike s slabim vozilom. In zmaga je vedno enostranska.
Vse so v redu, vendar v načinu za več igralcev dodajte možnost klepeta ali možnost spletnega pogovora, da boste zlahka vzpostavili stik z našim nasprotnikom. Zato prosim, prosim, prosim, prosim, prosim, dodajte možnost klepeta.
Ta igra je zelo lepa, vendar nisem zadovoljen s tem, da v tej igri ni Marcedes Benz. Prosim, dodajte Marcedes Benz E250.plss dodajte ga.
Zelo zelo zelo zelo zelo slaba igra 😒😒👎👎👎👎nizka grafika, brez smisla nič na svetu 👎👎najslabša igra ne zapravljaj podatkov gyzzzz😠😠😠🤬😡
Ne želim si iger v pubg mobile do najboljšega zvečenega sloja. To lahko storim toliko
grafika je bila zelo zelo slaba.
To je dobra igra, vendar mora imeti nadzor nekaj težav, zato prosimo, da odpravite napake
Ta igra je **** dobra. Mislim, da bi jo morali namestiti. Prosimo, da v avto namestite nekaj funkcij (indikator, gumb za brisalec, dolivanje bencina, izstop iz avta, deževno vreme.) Če bi to lahko storili, bi bilo v veselje.
to so zelo dobre in zanimive igre, ki so mi všeč
Zakaj avto še naprej izgublja pospeške, čeprav sem pri polnem plinu, nekaj iger sem izgubil samo zaradi pomanjkanja pospeška
Povečali boste člane avtomobilov za več igralcev za vsaj 3 ali 4 avtomobile
Brez desnega krmiljenja. Ne gremo na naslednje stopnje brez gledanja videoposnetkov (brez videoposnetkov ne bomo zbirali več kovancev)
Časa je malo, razdalja pa velika in veliko avtomobilov v ravni črti.
edina stvar, ki jo lahko dobite 6, da pridete do pravega zdaj se imam super doma 6 do
Swing Loops: Grapple Hook Race Fritidsspill vgkd
Resnično čutim adrenlin v igri skozi ropotajoče motorje in vizualizacije. Lepa igra.
Odlična igra 👍😉
Lepa igra, realističen učinek, a vseeno izboljšaj igro. Če lahko, dodajte še eno misijo in izboljšajte grafiko