Post by nigarreuhartwer on Mar 8, 2022 19:32:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bingo Day ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bingo Day IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سکه های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Bingo Day 2022 version ▞▞▞
این برنامه ها به سادگی به پرداخت ادعا افتخار نمی کنند. ادعا برای ماه ها وجود دارد. مردم را برای تماشای تبلیغات فریب دهید. یکی دیگر از برنامه های پول نقد از آن بازی که مردم احمق تماشای آگهی. با جایزه ای که وعده داده بود مرز نگذارید. متقلب.
Bingo Day Kazino xohl
تعداد زیادی را تکمیل کرده ام، اما پرداخت من از طریق PayPal می گویند منقضی شده است تا تکمیل نشده باشد، یک 1500 دلار داشته باشید که همه شما به طور کامل می گویید، من همه ویدیوها را تماشا کردم، در بازه زمانی داده شده بیش از 1000 دلار گرفتم، اما می گوید پیشنهاد منقضی شده است، آیا همه شما واقعاً پرداخت می کنید، زیرا تمام چیزی که من از بازی به دست آورده ام این است که پیشنهاد پس از تماشای تمام ویدیوهای مورد نیاز و جمع آوری پول نقد مورد نیاز برای دریافت پرداخت منقضی شده است.
خوبه 👍
باشه سرگرمی
بازی کردن خوب بود، به راحتی پول بدست می آورد. این بازی کلاهبرداری است، شما نمی توانید پول نقد کنید. من ویدیوهای زیادی را تماشا کردم تا واجد شرایط دریافت برندههایم باشم، اما هیچ اتفاقی نمیافتد، تقریباً 2 هفته است و هیچ اتفاقی نیفتاده است. خیلی گمراه کننده است خیلی از این موضوع اذیت شده
خوب است اما راهی برای تبلیغات زیاد.
من همین الان دانلودش کردم. امیدوارم جایزه بگیرم تا بتوانم قبض هایم را پرداخت کنم. لطفا... امیدوارم کلاهبرداری نباشد...
من هنوز مطمئن نیستم فقط گفتم امیدوارم BS نباشد
Bingo Day Kazino xohl
من عاشق یکنوع بازی شبیه لوتو هستم و از تبلیغات اهمیتی نمیدهم، زیرا میدانم که توسعهدهنده از این طریق پول در میآورد و فرض میشود که ما برای تماشای همه آن تبلیغات چگونه پول میگیریم. اما، وضعیت من در cashout حدود 2 هفته است که یکسان است ... 0 نفر جلوی من هستند و 0 زمان منتظر هستند. من اسکرین شات دارم حیف که اجازه انتشار آنها را به ما نمی دهند. همه ما باید شروع کنیم به شکایت از گوگل در مورد این همه برنامه های تقلبی که هرگز پرداخت نمی کنند.
چنین کلاهبرداری. این فقط یک بازی ساختگی دیگر برای کسب درآمد از همه است در حالی که به مردم می گویید می توانند پول در بیاورند. حتی خودت را خسته نکن، حتی بازی کردن هم جالب نیست.
اگر دوست دارید یک بازی عالی یکنوع بازی شبیه لوتو بازی کنید، اما اگر نمیخواهید تبلیغات تماشا کنید، بازی خوبی نیست، اگر فکر میکنید پول خواهید گرفت، بازی خوبی نیست، این بازی پرداخت نکنید، پولی دریافت نکنید 🤑💰
من هزار دلار برنده شده ام اما اکنون از من می خواهد که 60 تبلیغ را در 24 ساعت تماشا کنم.
تبلیغات بسیار زیاد برای کسب درآمد باید مقدار مشخصی از تبلیغات را تماشا کنید
آیا همه کارها، مانند تماشای 120 ویدیو، پولم را بازخرید کردم، و هنوز دو هفته بعد منتظر ماندم، و غافلگیرکننده، هنوز یک پنی نیست، بازی نکنید..
English Vocabulary Beginners Edukasyon oln
من بیش از یک هفته است که اینجا نشسته ام و می گوید یک مورد هفت روزه برای دریافت پولم پرداختم را دریافت نکردم و گفتم در حال بررسی است اگر بتوانم پرداختم را دریافت کنم این 5 ستاره را می دهم زیرا تمام 60 را می گیرم. ویدیوها تا آنها حتی شروع به بررسی پرداخت های من کنند
آنها مدرک برنده شدن من را حذف کردند. من عکس دارم بعد از 5 هفته پرداخت نشد کلاهبرداری ها چیزی که مرا آزار میدهد این است که گوگل همچنان اجازه میدهد این نوع بازیهای شیطانی را مجاز کند. من تمام تلاشم را می کنم تا همه احزاب را مقصر بدانم. صرف نظر از بیانیه: Google مسئولیتی ندارد. گوگل شما را در آنجا به استانداردهای بالاتری نگاه میدارد، زیرا شما را به همان اندازه که مسئول مشارکت در این نوع رفتارها مقصر میداند. گوگل از این نوع شیطنت ها آگاه شده و فیشینگ را انتخاب کرده است.
بازی را دوست داشتم، هر کاری که قرار بود انجام دهم برای جمع آوری پول نقد و جوایز آمازون متأسفانه هیچ چیز انجام دادم. من بسیار ناامید هستم که این اتفاق افتاد اما فکر نمی کنم بازی را ادامه دهم. همچنین شما نمی توانید با کسی از بازی تماس بگیرید. این به سادگی یک پاره کردن است.
ابتدا ببینیم چطور پیش میرود و با 5 ستاره بازگشت
من یک ایمیل فرستادم که چیزی پس نگرفتم، بنابراین مستقیماً از آنها در پی پال درخواست پرداخت کردم، این یک کلاهبرداری است، آنها برنامه را به روز کردند همه بیش از حد رفتند 6 نفر جلوی در زمان 0 باقی ماندند، حتی آنهایی که 2 روز قبل به 0 رسیده بودند و از آنها عبور نمی کنند. 6 وقت خود را در اینجا تلف نکنید
Bingo Day Kazino xohl
بازی سرگرم کننده است و آنها اجازه داده اند که پول نقد داشته باشند اما 60 ویدیو در یک ویدیو و بدون احتساب آنچه قبلا تماشا کرده ام
جعلی! در پول و زمان خود صرفه جویی کنید!
عاشق بازی هستم اما از تماشای 60 ویدیو در 24 ساعت برای دریافت پول متنفرم.
من 3 ماه است که بازی می کنم و هنوز یک سکه ندیده ام. خواهیم دید!
در ابتدا سرگرم کننده است. اما تمام پرداخت های معلق من ... شمارنده در 000 است برای روز است. پس کسی حوصله داره جواب بده؟ شما با همه آگهی ها به سرعت پرش می کنید و آنها پرداخت های شما را مسدود می کنند. شما با کلیک های ما ثروتمند می شوید. شما می توانید در مورد آن در بازی منصف باشید اما نه.
برای دریافت حقوق روزانه 60 ویدیو می خوانم و من 14 ساعت یا بیشتر در روز کار می کنم، بنابراین فکر می کنم این یک برنامه کلاهبردار دیگر است.
عالیه
Bingo Day Kazino xohl
بازی را تا اینجا خیلی خوب دریافت کردم
من عاشق بازی هستم و تبلیغات را تحمل می کنم، اگرچه برخی از تبلیغات را به دلیل خنده دار بودن منتظرم. با این حال، من مدتی است که منتظر پولم هستم، پس چقدر طول می کشد؟ همه اینها تأیید و پردازش شده است، هیچکس جلوی من نیست و شمارش معکوس روی همه موارد 00:00:00 است به جز 1. من این را در نظرات قرار دادهام زیرا وقتی ایمیلی ارسال میکنم اصلاً پاسخی دریافت نمیکنم. وقتی حقوقم را دریافت کردم رتبه ام را تغییر خواهم داد. متشکرم
من به هدف رسیدم و خیلی از آن خارج شدم، سپس نقدینگی بیرون آمد، باید 60 تبلیغ را تماشا کنم، سپس این کار را انجام دادم. اما قدم بعدی این است که بیشتر را تماشا کنم.
پول درآوردن آسان. در عرض یک هفته 3500 دلار برای PayPal و 1000 دلار ویزا جمع آوری کرد. بیش از 250 ویدیو را تماشا کرد که بیش از 250 ساعت به نمایش درآمد. پول ظرف 7 روز کاری ارسال خواهد شد. 2 هفته از اتمام ساعت های زیادی انتظار بدون پول. شرمنده نمی تواند 0 ستاره بدهد. به روز رسانی 08/02/22 - در حال حاضر تا 4 هفته از زمانی که تایمر به 0. 10 روز از 6 نفر در جلو. این بازی هرگز از نظر ظاهری نتیجه ای نخواهد داشت.به روز رسانی 27/02/22 - بعد از 6 هفته، بدون پول و اکنون باید 10 X 777 را دریافت کنید که غیرممکن است!
خوبه 👍
Bingo Day Kazino xohl
12 روز است و هنوز هیچ پرداختی در نظر گرفته نشده است، این فقط یک اجرای آزمایشی از این بازی است، به هیچ وجه نمی توانید یکنوع بازی شبیه لوتو را خراب کنید اگر همه تبلیغات را حذف کنید و فقط به ما اجازه دهید بازی کنیم، بهتر است
اینطور نیست که تبلیغ کردندپرداخت فوری PayPal یا cashapp را دریافت نکردید. وقتی پول نقد کردم، همه الزامات را انجام دادم و روی 6 باقی ماند، تایمر تمام شد و هنوز یک سکه نگرفتم. بازی سرگرم کننده است اما وقتی وقت شما پول است، وقت تلف کردن است
تبلیغات خیلی زیاد این بازی 5 دقیقه طول نکشید. با تمام تبلیغاتی که بازی را قطع میکند، واقعاً هک شدهام. رتبه بندی واقعا باید بدون ستاره باشد!!
بازی سرگرم کننده به نظر می رسد، اما من بیش از 1200.00 دلار جمع آوری کرده ام و هنوز متوجه نشده ام که چگونه پول نقد کنم.
اگر میتوانستم به این برنامه کمتر از صفر ستاره بدهم، میدادم. ابتدا فکر میکردم این بازی قانونی است و از بازی Bingo لذت میبرم. Cash out فقط به این معنی است که شما در حال تماشای یک # آگهی خاص هستید، فقط برای اینکه در یک صف مجازی برای بررسی منتظر بمانید و تأیید برای هفتهها. سپس بیش از یک هفته هیچ اتفاقی نیفتاده، یک بار انتظار به 0 میرسد. سپس از شما خواسته میشود 777 10 بار بچرخید. در بیش از یک ماه فقط 2 برابر آن بالا آمده است. و شما زیاد می چرخید. بعد از هر یکنوع بازی شبیه لوتو شانس به نفع شما نیست من به بازی برای مستند کردن ادامه دادم.