Post by vetadeadtoso on Feb 4, 2022 0:05:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok tokent kódol ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Ez a legjobb offline játék, ennek a játéknak a szakaszai fantasztikusak a legjobb offline játék, ahol sok sapkát és új kézi kesztyűt vásárolsz a boltból a játékban ❤️❤️🥳
Szuper, szép, jó, kiváló
Nagyon szórakoztató, fantasztikus, mintha nem tudnád leírni, de túl jó
Jó játék, de vannak hirdetések, de ne aggódj, nem bukkannak fel túl sokat
Mi van a reklámokkal! Komolyan! Régóta itt a játékos, és ez gyalázatos tbh... jobban jársz, ha alkalmazásban vásárolsz, mintha minden 1v1 után hirdetést ütnél rám
Kérjük, add hozzá a játékhoz az online módot vagy a wlan módot, hogy a barátainkkal játszhassunk, különben remek a játék.
Könnyű kezelőszervek, klassz grafika Ez a játék nagyon szép és vicces, tetszik ez a játék nagyon klassz 😎
Ez egy szuper szórakoztató játék, btw fejlesztő a játékhoz, azt hiszem, adj hozzá még néhány térképet, mert kinyitottam az összes térképet és a cuccok felét.
Borzalmas játék. Egyáltalán nem tudsz célozni, és általában eltéveszted a célpontot, a fizika összezavarodik, és véletlenszerűen az ellenség felé repülsz, amikor eltalálnak, az AI meghibásodott, és sokkal gyorsabbak, mint a játékos
Egy OK játék, de ha minden meccs véget ér, meg kell nézned 2 hirdetést. Szuper bosszantó.
Döntsd le az ellenfeleket, töltsd fel a lécet, haladj egy szinttel, és válts egy új támadási lépésre. Kényszeríts mindenki mást az arénából, és legyél az utolsó, aki érvényesül. Minden nyitott aréna saját egyedi dinamikát kínál. A Ragdoll fizika a kiszámíthatatlanság és a vidámság egy teljesen új szintjét emeli. Go mano a mano, menj csapatként, vagy menj ingyen mindenki számára. Eszméletlen szórakozás.
Ez a játék szórakoztató, de sok a hirdetés, és nem engedi, hogy annyit mozogjak, és nem engedi, hogy üssem, és nem hiszem, hogy újra megkapom ezt a játékot
Szeretem a játékot, de a joystick vezérlése 🕹️ rossz, nem tudok úgy mozogni, mint a többi játékos Kérem, oldja meg
ANNYIRA GYŰLÖLÖM EZEKET AZ ALKALMAZÁSOKAT, GYŰLÖLÖM AZT, HOGY NEM TALÁLOM AZ ELLENSÉGET, MERT A SZEREPLŐ MÁS OLDALÁBAN VAN SZEMBE EZ A JÁTÉK BULLCRAP 1 STAR IM TELEPÍTÉS ELTÁVOLÍTÁSA
Csak azért adok erre 3 csillagot, mert rengeteg ütés kell ahhoz, hogy leüssék a hamis játékosokat, de amikor megtámadnak téged, már nyernek.
A kezelőszervek nem olyan érzékenyek. Nem tudom irányítani a karakteremet, hogy egy választott ellenfélhez kapcsolódjak. Amikor a karakterem elhalad egy tárgy mellett, arra fókuszál, és nem tudja átirányítani egy közeli ellenfélre. És mire a karakteremet egy közeli ellenfélre tudtam irányítani, lebuktam. Az 'ütés/művelet' gomb megjósolhatatlan ~ nem tudott végrehajtani egy bizonyos választott lépést.
Fasza
A valaha játszott legjobb játékban vannak hibák, de ez rendben van.
Szórakoztató! De túl sok hirdetés
Ez a játék a szívem mennyországa, nincsenek hirdetések, csak néhány hirdetés, de rendben van, ez a játék csodálatos ❤️❤️💗
ez egy játék az időpazarlásra, ha unatkozik, nem mondhatjuk, hogy nagyon lenyűgöző, mert nincs ötlet és izgalom játék közben. De ennek ellenére összességében jó játék.
A játék jó, de szerintem növeld a játékos sebességét, mert miután kiütöttem valakit a pályáról, mielőtt megfordulhatnék, hogy megüssem a másikat, már ki lettem rúgva.
Kérjük, adjon hozzá további elemeket a feloldáshoz, és még több karakter fogja igazán szeretni a játékot
Az ellenőrzések nem jó általános játék csodálatos próbálja javítani az ellenőrzést👍🏻
Az új frissítés klassz volt, és minden, de te csak növelted a robotok nehézségét, mert szó szerint tudják, mikor kell leütni azt a milliszekundumot, amikor felkelsz, ráadásul a tetőtérképet olyan nehéz megnyerni, hogy 4 órába telt, mire eljutottam a 2. szintre. térkép, tegyél kevesebb embert és kevesebb súlyt a kellékekre, hogy gyorsabban meg lehessen csinálni még egy dolog, az 5-X szint túlerőben van javítsd ki, hogy tisztességes játék lehessen olyan botok ellen, akik jobban tudnak játszani, mint egy ember a nagyszerű játékon kívül folyamatosan frissítsd 👍
A jó játék szörnyű kameraállásokat biztosít.
Hanem Km
Ez a játék annyira rossz, hogy az 1. szinten eltávolítottam, mert a támadás 🐌 lassú. Azt javaslom, senki ne játssza ezt a játékot
IMÁDOM ezeket a játékokat, de egy probléma miatt meg tudod oldani az internetet?
Ez a játék nem igazán realisztikus, mivel lvl-n kell feljebb lépnie ahhoz, hogy klassz új mozdulatokat kapjon, nem kellene olyan gombokat hozzáadnia, amelyek segítségével jobban üthet, nem pedig 1. és 2. lvl-nél az ütés, 3. és 4. rúgásnál, 5 és 6, amikor ezt a furcsa gokart kereket csinálod és lökdösöd, 7-nél és 8-nál csak tolsz, majd 9-nél és 10-nél te vagy a mesterséges intelligencia ezt az OP-t a levegőbe ugrasz és repülsz. Kérjük, távolítsa el ezt a funkciót, hogy több ember visszatérjen a játékhoz. Köszönjük, hogy elolvasta.
Egy szép játék aranyos grafikával, de több fegyvert is hozzáadhat, mint például a katana stb
Nem ez volt a legjobb játék, mert arra kényszeríti, hogy értékelje
A valaha volt legrosszabb játék, kérlek, ne is próbáld ki. A tetején a legrosszabb vezérlés, a legkevésbé sem baráti, sok idő kell hozzá, előbb megszokni. Megérné, ha csak ennyi lenne, de mint mondtam, nem az.