Post by vetadeadtoso on Feb 4, 2022 0:24:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai trikdo ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Žiaurai geras
[我来说两句] 最新 最热 评论列表(评论 710196)以下网友评论 ...
Labai padeda regėjimui
Deima kaip tau patinka tau toks zaidimas as turiu mokama ir pacia geriausia
Žaidimas labai geras tik kartais labai nervina kai nepvyksta (žaidimas tikrai geras, bet kartais labai pykstu, kai negaliu peršokti)
Tai labai geras žaidimas, jis tikrai įdomus, bet aš turiu 2 žvaigždutes, nes jame yra daug skelbimų.
Liux lb
Turiu galvoje – kol mokate žaisti ir nenusivilsite iki lengvo, tai puikus žaidimas! Žinau, kad kai kurie bičiuliai, bičiuliai, bičiuliai erzina, kad jame yra daug skelbimų, bet jūs turite suprasti, kad tai nemokamas žaidimas, pagrindinis būdas užsidirbti pinigų yra reklama, taigi ir tiems, kurie negali kontroliuoti žaidimo. sqare, tai gali būti jūsų naudojamas įrenginys, jei vis dar skaitote, ačiū? - Manau, įvertinčiau penkiomis žvaigždutėmis, jei ne taip, kad jis kartais ištrina lygius, bet muzika yra👍
KREPIKAS LYGIS SŪDAS
Man patinka žaidimas, bet vienintelis dalykas, kurio nekenčiu, yra tai, kai beveik laimi, miršti IR GRĮŽI VISĄ KELIĄ PREKIĄ PRADŽIĄ, skelbimų kiekį ir atsilikimą. Taigi, ar galite kiekviename portale, kuriame einame, įdėti kontrolinį tašką, kad laimėtume lygius, sumažintume skelbimų skaičių ir sustabdytume atsilikimą, todėl skiriu jam dvi žvaigždutes
Viska perejau
Tai gerai... bet jis taip vėluoja ir kartais neleidžia man šokinėti, pls pataisykite, kad įvertinčiau 4 žvaigždutėmis, bet tai turėtų būti 3 žvaigždutės....
Ha
čie tokie nesamone baiseu negu despasito daina
Su tėvų pagalba įsigyk programėlę bet kuriam „Android" įrenginiui (su 4.0 arba naujesne operacinės sistemos versija) ir leiskis į nuotykius
Tai tikrai lengvas žaidimas, nesunku, aš žaidžiau savo brolio telefonu savo telefone, todėl iš tikrųjų tai nėra taip sunku, bet jei manote, kad taip yra, galbūt neturėtumėte jo žaisti, o gal turėtumėte pabandyti žaisti daugiau ir susikoncentruoti į tai, ką turite. darai
Šis žaidimas mus tikrai nuostabus. Vaikystėje mėgau žaisti „Geometry Dash“ ir dabar jie tai turi. Tai gali būti supaprastinta versija, tačiau tai vis tiek yra nuostabus žaidimas.
Man patinka žaidimas, bet manau, kad jo paspaudimo masalas sako, kad galite pasiekti lygių supaprastintu režimu, kai vienišas negali! Ar galite padaryti GD nemokamą. Taip pat jau kurį laiką turėjau šį žaidimą ir vis dar atrodo, kad jis vis dar sako GREITAI!
O čia galima sukurti savo lygius
Taip blogai, kad neleiskite jos po kiekvienos dainos, kurią paleidžiate, yra du skelbimai iš eilės
I r per blackmart alfa eina si game ataisiust pilna versija ir ne tik sita nemokamai
Tai tikrai smagus žaidimas ir man patinka jį žaisti, bet yra tiek daug skelbimų. Tai ilgi skelbimai, kurių negalite praleisti, ir tai mane tikrai supykdo. Esu gana kantrus žmogus ir neprieštarauju žiūrėti reklamas, bet tai mane tikrai sujaudina.
Gerb. ROBTOP, atnaujinkite šią versiją naudodami lygių rengyklę arba sukurkite pilną versiją nemokamai
Pragaras game nes labai sunku !
ką daryti, jei tinklo nebėra? Kur galite žaisti žaidimus, kuriems ...
Kai kurie sako kad duel is the best game ever bet tik vienas zmogus tai sake
Bendy in Nightmare Run APK 1.4.3676 Programos Parsisiųsti ...
Šis žaidimas yra įdomus, tačiau yra keletas baisių lygių, pvz., Lostlocked
Perejau ir :-D
tai sunku ir smagu. Puikus žaidimas rekomenduoju jį, bet yra keletas problemų, viena iš jų yra ta, kad yra labai daug skelbimų, šis žaidimas būtų dar geresnis, jei būtų sumažintos reklamos, bet be to puikus žaidimas.
Žaiždiu bed man patinka bed aš daugiau žaidžiu tarp mūsų 🔪
Turiu vieną problemą, bet ji rimta. Judesys kartais sulėtės ir iš tikrųjų turės įtakos šuolių ir kitų dalykų laikui. Kita problema yra ta, kad muzika dėl kokių nors priežasčių nesulėtės ir bus prieš jūsų vietą lygyje. Gaukite kainuotą versoiną.
Neidomus game geriau butu kad orginalas butu nemokamas
Išbandyk šią LITE versiją ir apsispręsk, ar verta įsigyti visą ... Prepare for a near impossible challenge in the world of Geometry Dash.
Tuuriu 100000 vietos ir nieko
Labai gera .
Per daug skelbimų, kurie rodomi labai dažnai, ir dažnai jie nereaguoja, aš paliečiu ekraną ir mirštu ir turiu pradėti viską iš naujo.
Tai sunkus žaidimas... kai paliečiu ekraną, kad staiga peršokčiau, neįvyko, peršoku, taip atsitinka kartais man nepatinka šis žaidimas, ar galite jį pataisyti? Aš duosiu jums 5 žvaigždutes, kai jį pataisysite
Visus level isejau labai geras games patariu siustis visiems
Neseniai dėl kokių nors priežasčių mano geometrijos brūkšnelių paieška neveikė, pašalinau ir grįžau, mano pažanga dingo ir, laimei, turėjau atsarginę kopiją saugyklos debesyje, bet tai man labai pakenkė, ir aš turėjau peržymėti nuo 14 000 orbų iki 10 000 :c Aš galvoju, kad galbūt turėtų būti funkcija, kurią pašalinus vis tiek turėtumėte pažangą
Mane sis game vercia plaukus draskyti
aš galiu peraiti 5 level
tai gerai, bet jame yra tiek daug skelbimų, IR TAIP SUNKU JO NEATSISIŲSTI
Man nepatinka šis žaidimas
Ca let go ziauria geras levelis
Šis žaidimas anksčiau nebuvo toks piktnaudžiavimas skelbimais, kaip ne, ypač tai, kas yra tiesiog demonstracinė versija. Grįžo dėl prisiminimų ir labai nusivyliau
JŪS REIKIA PAKEISTI LYGMENĮ, NEGALĖKITE PALEISTI LENGVAI, TAIP SUSIŪTUS, NEGALIU JO UŽBAIGTI!!! bet tai tikrai geras žaidimas, kurį įveikiau 5 lygius, BET NE 6 LYGĮ!