Post by vetadeadtoso on Feb 4, 2022 0:30:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas ģenerators zelts ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Tā ir pārāk laba spēle, mēs to varam spēlēt mierīgi un neuztraucieties par reklāmām, ja mūsu mobilais nav savienots ar internetu, tas nozīmē, ka reklāmas nenāks ❤
Labākā spēle pasaulē, un, ja vēlaties atbrīvoties no reklāmām, tad izslēdziet savu internetu
Šī ir visu laiku labākā spēle. Es spēlēju, kad man bija 4 gadi. Tas, kas man nepatīk, ir reklāmas
Šī ir laba spēle, taču tajā ir daudz reklāmu un kaitina
Spēle ir monotona un nav īpaši izaicinoša
Vienīgā problēma šajā lietotnē ir... Ir pārāk daudz reklāmu. Mēģiniet kontrolēt reklāmas. Ja ir mazāk reklāmu.. Tad tā bija ideāla nd luvble spēle
laba spēle, bet tas neparāda, kā spēlēt nav labi
Šī spēle tika apturēta jebkurā laikā, kad es zaudēšu šo spēli pirmajā es mīlu šo spēli, bet mēs šķērsojam 5. līmeni, tad visi ienīst šo spēli arī es
Smadzeņu vērpšanas spēle un laba bērniem, bet 18. līmenis ir grūts.🙂🙂
Spēle ir patiešām jautra, taču pārāk daudz reklāmu. Pēc katra līmeņa ir viens, pat ja neesat to pabeidzis. Pirms tas ļaus jums mēģināt vēlreiz, ir vēl viena reklāma.
Šī spēle man ir LIELISKS veids, kā nomierināties pēc smagas dienas. Ar viegli apgūstamām vadīklām ir tik jautri spēlēt, ka pat tad, ja man neizdodas, es priecīgi smejos un sāku līmeni no jauna.
spēlēt šo spēli ir jautri, bet, kad sāksi to spēlēt bieži, kļūs garlaicīgi.. līmenis nav grūts pirmais līmenis ir diezgan grūts... tad mums tas ir tik vienkārši... tas ir kā kūkas gabals
Kopumā tā ir ļoti jauka spēle, un labākais tajā ir tas, ka tajā ir ļoti maz reklāmu
Šī spēle ir patiešām jautra! Tas patiesībā ir ļoti vienkārši, jums ir arī jāpadara līmeņi nedaudz grūtāki, bet tas ir 5 zvaigznes no manis, un jums ir pārāk jāpārtrauc ar reklāmām, ir tik lielas reklāmas un nepievienojiet tik daudz, bet jebkurā gadījumā tas ir pārsteidzoši!!!!
labi man patīk.... ar šo spēli nav problēmu
Visu laiku sliktākā spēle, kurā ir tikai reklāmas. Katru reizi, kad izkāpju vai pabeidzu līmeni, atnāk reklāma. Ļoti vīlies.
Es ļoti ienīstu šo lietotni. Es to nemaz neiesaku, tas ir vienkārši muļķīgi. Es neesmu nīdējs vai kas cits, bet tas ir tik vienkārši. Un tam ir arī tik daudz papildinājumu!! Tāpēc es novērtēju lietotni ar 1 zvaigznīti 🌟
Laba spēle, tikai daudz reklāmu
Pirmkārt, es mīlu šo spēli. Ar papildinājumiem nav problēmu. Es dodu 5 zvaigznes. Tas ir diezgan jautri.
Tas sākās lieliski, bet tagad pēc reklāmas spēle sasalst, un man tā katru reizi ir jārestartē.
Šī spēle ir grūta. šīs spēles līmeņi ir ļoti grūti. L1, 2&3 ko khelne me muje 10 se 🕒 15 minūtes lage.
Jums šī ir ļoti lēta spēle, kuru vienmēr apstrādā ar reklāmām, kuras jūs neveidojat spēles, tas būs liels liels zaudējums 😡😡😡
Mani draugi, koncepcija ir diezgan glīta, taču jūs esat padarījuši lietotni agresīvu. Lietotāju aizrādīšana par to, ka viņi neļauj piekļūt saviem datiem, lai uzlabotu spēli, ir pārspīlēta. Jūsu pienākums ir izdomāt veidus, kā uzlabot spēli, taču lietotāja pienākums nav nodrošināt jums piekļuvi saviem datiem. Es ieteiktu "pirmā iespaida" labad noņemt "uznirstošo logu", kas parāda, kad lietotājs bloķē piekļuvi personas datiem...
Man patīk spēle, BET tā kļuva ļoti garlaicīga, es tikai tagad to atinstalēju, bet man patīk, ka nav papildinājumu
Šī spēle ir "Krāsu piedzīvojumu" kopija. Šī spēle ir
Es to ienīstu, vadības ierīces ir šausmīgas, un lielāko daļu laika, kad es nomiru, es tai nepieskāros. Nav ieteicams
Šī ir ļoti interesanta spēle, man patīk šī spēle, šī spēle vienā reizē ir ļoti izaicinoša un kādu laiku relaksējoša
tas ir pārāk viegli, līmeņi nekļūst grūtāki, es saprotu spēles būtību, bet padariet to grūtāku, lūdzu :/
Spēle ir forša, bet tad vislielākā un svarīgākā lieta ir par papildinājumiem. Ir gluži kā neskaitāmi papildinājumi. Šī lieta ir rallija kairinoša, pat ja šī spēle ir tik labi nospēlēta. Tā ir gandrīz visu spēļu problēma
Tas ir labi, bet lietotne ir diezgan lēna.
tas ir ļoti apmierinošs, bet nomākts, un tam ir jāpievērš liela uzmanība.
līmeņi ir īsāki par reklāmām, kas vienmēr seko.
Man patīk spēle un viss, bet vienkārši ienīstu, ka ik pēc diviem vai trim līmeņiem ir reklāma, kas nav vajadzīga
Tas ir super, bet tajā ir reklāmas, bet ne vairāk .....