Post by vetadeadtoso on Feb 4, 2022 0:33:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se igra ok. Samo je puno posla pokušavajući skuhati i napuniti košaricu za posluživanje. Ali osim toga igra je ok.
Ja sam obožavatelj Cooking Fevera i mislio sam da bi bilo zabavno pogledati ovu novu igru, ali svakako se morate poboljšati. Navikli smo na Cooking Fever gdje vam ne trebaju životi/gorivo da biste igrali sljedeću razinu i sada s ovom novom igrom trebate minimalno 10 plus goriva i potrebno je 10 do 20 minuta da ponovno dobijete 1 gorivo. Žao mi je, ali to je malo apsurdno. Držao sam se kako bih pokušao&dao priliku, ali ako ne napravite poboljšanja i ne promijenite stvari uskoro, možda ću izbrisati igru zauvijek........
Kada ćete otključati nove lokacije? Čekao sam dok sam završio sve razine. Vrlo dobra igra o avionu i dobra grafika. Zgodno i zabavno također. Ne želim izbrisati ovu igru, ali vaše nove lokacije ne dolaze već duže vrijeme.
Opsjednut ovom igrom...kao što sam ja bio s kuharskom groznicom...sada ni ona ni kuharska groznica nemaju nove razine...pa....da li ćemo uskoro dobiti nove destinacije ili restorane??? Sve moje destinacije su na 100 posto osim Singapura....jedan od zadataka je putovanje 1000 metara u jednoj razini 🙄🙄😒 Ima li novih destinacija uskoro??
Sada postaje dosadno jer je preteško zaraditi više dijamanata i postoji ograničenje goriva. Dobijamo samo 50 goriva. Trebali biste ga nadograditi i dodati još neke značajke kako bi bio zanimljiv. Ako nam dosadi pa je očito deinstaliramo i instaliramo još jedan.
Nemam problema sa samom igrom. Problem je u pohlepi programera. Novac za kupnju dragulja kako biste dobili više goriva je smiješan. Spremnik goriva je samo 50 jedinica, a neke razine koštaju i do 10 jedinica goriva. Morate pričekati deset minuta da se 1 jedinica napuni. Spremnik goriva bi trebao biti veći od 50 jedinica ili bi se trebalo smanjiti vrijeme čekanja.
Igrao sam već skoro 2 mjeseca, i prilično je zarazan, ali sam otkrio da je kontroler prilično težak, pogotovo kada se hrane previše, neke hrane se ne mogu birati i čekati predugo da se energija potpuno oporavi. Grafika je izvrsna.
Sama igra je zabavna. Ponekad mehanika može biti isključena. Niska ocjena je za situaciju s dijamantima. Ako niste zainteresirani za trošenje novca, dolazi do točke u kojoj je dijamante teško zaraditi, a vi ćete ostati bez njih.
Igra je bila vrlo dobra, ali ova igra je bila online mislim povezana s internetom, molim vas, napravite ovu igru offline bez interneta. Dat ću 5 zvjezdica, molim vas, napravite offline (bez interneta) Mislim da radite na stvaranju mnogo razina (2 razine dolaze uskoro) taj put će doći izvan mreže bez pristupa internetu
camt nastaviti igru do sljedećeg odredišta u zemlji, takva nevolja
Ovo je stvarno dobra igra, ali nadogradnje su smiješno skupe, pogotovo zato što nema puno načina za dobivanje dijamanata. Također je potrebna nadogradnja s mnogo više zračnih luka
Plin se tako sporo puni. poboljšajte ga
Igra je u redu, ali nakon prve zračne linije trošak nadogradnje eksponencijalno se povećao na to da je potrošio smiješnu količinu dragulja. Mala količina dragulja koju igra povremeno daje jednostavno nije dovoljna. IMHO, samo bi se zlatnici trebali koristiti za cijenu nadogradnje, a dragulji se mogu koristiti za dobivanje više novčića za one koji žele brzo pratiti svoj napredak.
Ne daje se dovoljno nagrada za postizanje svake razine
Dakle, igra je sjajna zar ne.... ali to je samo 1 VI! Kupci se naljute odmah nakon što naprave narudžbu, a zatim je otkažu... imajte na umu da TI jedini kuhate i pripremate hranu tako da vrijeme kuhanja varira i onda morate ponovno napuniti, a ako izgori, morate čekati na drugu seriju. Dakle, onda imate tanjur koji ima još 1 stavku za dodavanje, a zatim BOOM! Narudžba je nestala... pa je sada morate baciti uzalud novac. Sjajna igra, ali neke stvari treba revidirati kod serviranja.
Svaki put kad pokušam igrati ovu igru izbačen sam iz nje!! Otvaram igru koja se učitava i skupljam svoje dnevne stvari i pritisnem svoj grad i dok se ta stranica učitava iz bilo kojeg razloga cijela se igra isključuje kao da je nikad nisam otvorio!! Definitivno sam povezan s internetom, pa što god da je to je na njihovoj strani. Tako frustrirajuće!!!
Sviđa mi se igra. No, potrebno je puno vremena da zaradite dijamante s novčićima kako biste poboljšali ocjenu predmeta koji su potrebni za ocjenu. Nemam ništa protiv kupiti dijamante, razumijem da za igranje ponekad morate platiti. Ali vjerujem da oni to nazivaju malo pohlepnim
Igra je zabavna, ali vrlo problematično ažuriranje igre -- ova igra je nekada bila zabavna. Da biste napredovali, morate kupovati u trgovini. Ovo je velika isključenost.
Ova igra je bila jako zabavna. Najveći problem je ipak što ne možete igrati bez trošenja novca. Razine postaju toliko teške da ih ne možete pobijediti. Stvarno se nadam da je napravljeno ažuriranje kako biste mogli igrati bez trošenja novca.
Bilo bi nevjerojatno kada bismo mogli samo tapkati za sve i odvući pladanj do putnika. potreba za povlačenjem stavki unaokolo dovodi do problema dodirnog područja za svaku stavku na zaslonu da bude premala čak i za osobe s nježnim prstima. Trebate nekoliko pokušaja da konačno zgrabite tu hrpu grumenova i tada je putnik već odustao od jela. Vrlo iritantno.
Dao sam ovoj igri 4 zvjezdice samo zato što se toliko dugo učitava! Osim toga, to je sjajna opuštajuća zabavna igra.
Stvarno dobra igra, ali imam jednu zamjerku. Kada stavite pogrešan predmet u pladanj, morate ga izbaciti. Možemo li možda imati sposobnost vraćanja stvari? To bi stvarno pomoglo. Ipak, ova igra je nevjerojatna, ja sam ovisan.
Ova igra je mogla biti bolja da je količina benzina potrebna za igranje manja od 10 ili ako se brže pune, ali ne, hvala, bila je dobra dok je trajala, ali sada je deinstaliram, ne isplati se čekati.
Moraju postojati bolje mogućnosti za nabavku više goriva. Predugo traje.
Volite ovu igru! To je izazovno, ali moguće. Jedini nedostatak je što nemate dovoljno goriva. Potrebno je zauvijek samo da dobijete 1 gorivo i njegovo skladište od 50 max, osim ako ne kupite više. Pomalo je smiješno sa svakom razinom od 10 goriva.
Kao prvo, teško je staviti hranu na pladanj onako kako to kupci žele, a između razina 3 i 4 tjeraju vas da nadogradite svu opremu, a ne možete dalje igrati osim ako od njih ne kupite dovoljno dijamanata za nadogradnju, tako da da, izbrisao sam 3 svoje omiljene igre bez razloga
Sjajna zabavna igra, ali mrzim gorivo. Kad igram njihovu drugu igru u groznici, samo se želim odvojiti i igrati. Ova igra troši svo gorivo tako brzo da igram 5 minuta i morat ću čekati satima prije nego što mogu ponovo igrati. Veliko razočarenje.
Nisam ljubitelj navigacijskih kontrola. Morati pritisnuti isti gumb više puta da bi igra reagirala, neugodno je i gubljenje vremena. Razumijem da se morate kretati po kabini, ali po mom mišljenju dizajn navigacije je promašaj.
Dovoljno je zabavno, ali zahtijeva puno dragulja da biste stigli dalje. Osim ako ne kupite, što postaje skupo, preteško ih je nabaviti.
Mogla bi biti zabavna igra da nije tako teška i da ne bi trebalo toliko dugo da se zaradi dragulje. Zaradio sam nekoliko milijuna novčića, ali nisu dobri za mnogo! Igra ima puno grešaka i gubite gorivo i dragulje. KORISNIČKI SERVIS NIKAD VAM NE ODGOVARA ILI VRAĆA NAŠ GUBITAK! Zanimljivo kako drugi ocjenjuju igru visoko, ali joj daju puno kritika!
Ažurirano. Igrao se ~6 mjeseci, i dalje zabavno i izazovno. Dragulji su ključna točka, ali rijetko se mogu zaraditi, ali su potrebni za pobjedu. Možete igrati besplatno, ali će vam trebati jako puno vremena da sami zaradite dovoljno dragulja. Zadaci su dobri, ali nagrade nisu dovoljno visoke. Potrošite 50 dragulja... da biste zaradili 1? uf. Igra je zabavna i izaziva ovisnost, a taj aspekt igre je fantastičan. Ali budite spremni potrošiti $$ ili čekati mjesecima da prođu jednu razinu (doslovno, MJESECI).
Tako sjajna igra osim činjenice da je gorivo potrebno zauvijek da se napuni. Ja igram drugu igru koja ima sličan koncept samo što je u toj igri potrebno punjenje puno brže i čak vam daju non-stop igranje 3 dana s vremena na vrijeme... Dobar koncept, ali ako ne riješe problem s gorivom ljudi brzo će izgubiti interes.
Znam da je dobra igra, ali nisam je igrao I stalno govori da AiRpLaNe ChefS prestaje. Molimo popravite ovo što je prije moguće pa ću joj dati još zvjezdica
Dvaput sam pokušao doprijeti do njih i nisam dobio odgovor da je moja igra prekinuta
Igram kuharsku groznicu godinama i kad se ovo pojavilo na reklamama, probao sam. Igrao sam tjedan dana, ali danas sam se iznervirao i ponovo instaliraj 😅 ....gorivu treba predugo da se napuni. 1 gorivo će trajati 12 minuta, a gotovo za svu nadogradnju su potrebni dragulji. Obožavam ovu igru, ali treba predugo da se gorivo napuni. Osim toga punog goriva bit će samo 50. Bit će to samo 5 pokušaja u 1 razini (ako 1 treba 10 goriva po razini). I teško ga je kliznuti na poslužavnik putnicima.
Ova igra je vrlo skupa, morate staviti svoje podatke svaki put kada igrate. I dodatni troškovi deinstaliram ga sada!!
Sviđa mi se izazov ove igre. To je izazovnije od kuharske groznice jer morate čistiti i suđe. Zašto se gorivo dolijeva samo do 50 i onda stane? Zarađivanje dragulja je smiješno sporo i sve je tako skupo. Smatram da je to prilično frustrirajuće. Molimo dodajte neki drugi način da zaradite više dragulja.
Grafika je u redu, ali gorivo se predugo troši. Za početak ne dobivate puno dragulja. I predugo traje za nadogradnje. Još uvijek nisam promijenio svoju odluku o ovoj igri. Iako mi se sviđa koncept ove igre kao da je igram. U svakom slučaju, sami donosite sud.