Post by vetadeadtoso on Feb 4, 2022 0:39:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Driving School : Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Driving School : Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi beskonačnih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Car Driving School : Car Games 2022 version ▞▞▞
Volio bih sam mijenjati brzine i volio bih da to bude izazovnije i teže kao u stvarnom životu
Pretraživanje igre igrice Car. ... Stoneage Car Adventure. Skupi dijamante. Park my Car 2. Igra parkiranja ... Taxi Driving School. Škola za taxi.
Ova igra je vrlo zanimljiva, ali razina 9 je vrlo dosadna. Izlazim iz ove igre, igra je vrlo neobična, ali ja sam u igri da je razina 9 izrezana
Ne izgleda baš kako izgleda u play storeu
nije dobra igra
Zapravo je ovo najgora igra s autom koju sam ikad igrao, prespora je i u autu je sada kao na slici igra zapravo 0 zvjezdica.
Ove igre su vrlo dobri beta čitači da mi bude dobar dan na poslu i ja moram ići u teretanu i onda ću biti tu za tebe da budeš dobar dan na poslu i moram ići u teretanu i onda ću biti
Sviđa mi se, ali auto je tako spor
Poboljšajte kvalitetu svoje igre
Mislim da je dobra igra za učenje pravila prometa i parkiranja. super mi se sviđa.
Vrlo zanimljiva igra
Ne toliko grafike, kao što je prikazano..
Hvala
Lijepa grafika igre je dobra, ali dao sam 3 zvjezdice jer je brzina nekih automobila vrlo mala
To je jako jako dobra igra, ali dajem četiri zvjezdice koja nije duga razina to jest i učim voziti i esy nivoi što je taj multiplayer koji mi se ne sviđa jako loš, ne sviđa mi se to i više reklama koje žele da jesam ovu igru volim je fantastična igra za podučavanje i divna igra #LOVER#GAME#
Sviđa mi se igra koja vas uči kako se voziti kad vam se auto zamrzne, ali ja ocjenjujem 4,5
Dobar, ali ne najbolji ako se puno smrzava, preuzmite ga
Žao mi je, ali ova aplikacija zapravo samo polako uči stvari
Hunter Assassin APK 1.46.1 preuzimanja aplikacije za Android
Da ga mogu ocijeniti s nula zvjezdica, požalio bih što sam ovo preuzeo, ne gubite vrijeme
Molimo poradite na gumama jer nema prianjanja u gumi i također promijenite motorno ulje jer u igri nema garaže.
Uplašio sam se na volanu, ali otkad sam počeo s ovom igrom, sve se promijenilo..uživam u vožnji pravih automobila 🚗 sada. toplo preporučam za vas ljudi
psihijatrija želudac slavina City Car Driving PC Game Car Simulator Home ... upravljati nešto kabl Driving School Simulator | PC | CDKeys
Ovo je lijepa igra za igranje. Također je možete isprobati
Igra zavaravanja. Nema rog
Nažalost sam razočaran u ovo. Aplikacija nije onakva kakva izgleda na fotografijama. Grafika je loša!!
Igraj igru Driving School GT na Igre123. Škola vožnje. ... Slične igre kao Driving School GT ... Madmen Racing. Utrka luđaka
Ova igra je takooooooo lažna koju mrzim. Pa to je dobra autoškola, shvaćam, ali ono što se dogodilo s reklamom prestanite glumiti i učinite pravu stvar. PERIOT
Preuzmite Car Driving & Parking School 3.5 APK za Android uređaje (telefoni, tableti) besplatno - Naučite kako voziti i parkirati automobile u ovoj
To je vrlo dobra igra s automobilom, nešto od ovoga poput pravog automobila, to je najnovija igra koja također ima op grafiku
Super, nadam se da ce biti jos slicnih aplikacija.. 💞
1 godina iskustva tako jako dobro je odlična aplikacija😄😄😄
ohh, moj bože je značajka vrlo dobra, mjenjač je nevjerojatan, on je iskustvo pravi auto
Ažurirajte novu značajku. Ova aplikacija je vrlo skupa. Tako da ću dati tri zvjezdice
dobre opcije vozači automobila
To je jako loša igra i želim reći tvrtki da bi trebali poboljšati igru koju nemaju
Dobra je igra, ali i oprema me nervira
stvarno mi uljepšava dan. samo tako nastavite momci.
Ughhh ova igra je jako loša da je jako loša da grafiku treba poboljšati i kontrole. Iskreno, ovo je gubljenje podataka i vremena, ne preporučujem ovu igru. Ima puno bugova i kada prijeđem brzinu od 40 ili 60, počet ću grickati i ponekad će mi se igra pokvariti zbog greške. Da budem iskren, ovo je najloša igra koju sam ikad igrao ako bih ovu igru mogao ocijeniti s 0 zvjezdica. To je takvo razočaranje i ponekad će auto pokvariti da stvarno ne preporučujem ovu igru.
Smeće od igrice ne instalirajte
vrlo dobro učenje