Post by vetadeadtoso on Feb 4, 2022 0:43:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab raha ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free 2022 version ▞▞▞
Hea mäng aja möödumiseks, kuid mitte meelelahutuslik pikkadeks päevadeks
See mäng on hea, aga kui ma arvutiga mängin, siis nad petavad, petavad
Ma andsin sellele kolm bc, kui teeme 3 4 mängijat, see ei tööta ainult 1 2
See on natuke hea, kuid juhtnuppe on nii raske juhtida
See on igav 😴 Soovin, et see oleks võrgus, nii et see oleks 2 tärni
Sellel on väga halb juhtimine ja graafika. Palun parandage seda ja ka selle disain peaks olema atraktiivne.
Moto X3M Pool Party ... 3D Night City 2 Player Racing ... Nad pidasid death üksteise järel, ja rääkida seda sõitu mänge poistele 3 aastat.
Jaotises turniiri mängud, kui mängija saavutab esimese positsiooni, annab talle punkte andes mäng kaotajale punkti, palun parandage see viga.
Ma armastan seda, kuid kepimehes jookse mööda nähtamatut seina, kui lumekaardil hüppate lihtsalt ja surete
MA VIHKAN SEDA MÄNGU!!! BOTID LÄHEVAD PAREMAKS!!! MA ARVAN, ET NAD EI OLE SELLE BOTI INIMESED
Põhjuseks nii palju reklaame ja mitte sile isegi mu telefon on iphone 11pro max ja...... Mmm lil kena
Ärge kunagi hankige seda mängu. See on nõme ja see on aja raiskamine. Mitte millelgi pole mõtet. Halvim mäng, mida ma kunagi näinud olen
- Lisatud mängijanime muudatus - Lisatud saavutused - Lisatud mängija profiil - 5 uut minimängu - Uued kaubad poes kohandamiseks - Uued igapäevased preemiad - Täiustatud disain - Vead parandatud
Haletsusväärne mäng, seiklusrežiim muudab selle mängu nagu ühe mängijaga petmine 👎😠
Need mängud on parimad, kui soovite oma sõbraga võrguühenduseta mängida... selles sisalduvad minimängud on samuti ägedad, kuid soovitan lisada veel mõned minimängud, sest need on nüüd igav... üldiselt suurepärane mäng.
Ma vihkan seda, kui valin seikluses roboti, pean kontrollima 3 värvi. Pls Parandage see
Lae alla I, The One - Fun Fighting Game apk ... Lae alla Apple Knight: Action Platformer apk ... Lae alla Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free apk
robotid on üsna halvad, minimängud muutuvad mõne aja pärast igavaks, pole teie aega väärt
Mulle meeldib see mäng, et see on nii lõbus ja kõigile meeldib see ning seepärast annan sellele 5 tärni ilma reklaamideta, kuid võrgus on lõbus mäng.
Lae PAC-MAN 10.1.3 APK Android com.namcobandaigames ...
See on suurepärane, kuid see on natuke igav🥱💗🙂
Lõbus mäng, ma naudin seda, lülitage teie wifi välja, kui nii palju reklaame või andmeid naudin, et mängin seda alati oma tõeliselt lõbusa mänguga, laadige see nüüd alla, nii lõbus aitäh administraatorile... Hea mäng hea graafika ja tõrge mängus stickman parkour pls parandage see, aitäh, ma armastan seda mängu
Need on lõbusad, kuid mul hakkab 12 minuti pärast igav, nii et annan sellele 3 tärni
Palun ärge sulgege seda mängu. Mulle meeldib see mäng väga, palun tagasiside, ärge sulgege seda mängu, palun, see on liiga hea
Meil on selle mängu mängimine alati nii lõbus! Nii lihtne aga nii hea!! Soovitaksin panna rohkem minimänge ja kaarte, kuid igal juhul on see fenomenaalne! Hea rakendus!
Kui ma seda mängu mängin, on selle skoori nii kuradi halb. Isegi mina kaotasin, sain 3 pt. Mängija 3 võitis mängu, kuid tal pole mängus punkte. Ja mängija 1 sai punktid, mis peaksid mängijalt 3 saama. Loodetavasti parandate selle!!
Sest ma hindan 1 tärni. Ma mängisin seda. Ma valin turniiri 4P Ma valin. Minimängudes saab liikuda ainult 2P. Teised mängijad ei liigu. Parandage kontroller. Ja Stickmanil pole nime Pls Fikseerige see välja. Kui soovite oma mängu ilusaks muuta, parandage see. Ja palun teil on mitme mängijaga Bluetooth.
Ma armastan seda mängu, kuid põhjus, miks ma sellele ühe tärni andsin, on see, et kui mängid seiklusmänge robotiga või ilma, mõnikord, kui nad kleebivad sind võitja, näed postitust võtmas teist.
WoW ainult selles mängus
2 3 4 Player Mini Games – Rakendused Google Plays
Väga lõbus, kuid mõned minimängud ja "Go!" font on vana PS1 mängu Crash Bash räige rebimine. Nagu, te poleks saanud seda enam ilmsemaks muuta, lol.
Kuigi ma ei saa asju alla laadida, tahan asjad kiiresti alla laadida
See mäng on parem kui mario pidu
Mulle meeldib stickmani pidu, sest saate mängida mis tahes mängu, mida soovite
See on ilus ja tore meie lastele
Stickman Party on lahe, eriti kui mängid seda sõpradega ♥😔 lisad lihtsalt 3 mängijat ja siis saad 4 mängijaks ja naudid mind 😁😔🦋
See mäng on mu sõbrale nii hea. Laske minna ja mängige seda mängu, hinnake seda mängu, kui soovite