Post by paymidunfactwor on Feb 24, 2022 4:39:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Városi repülőgép pilóta játék ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Városi repülőgép pilóta játék IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mindegyik feloldása ▞▞▞
▞▞▞ Városi repülőgép pilóta játék 2022 version ▞▞▞
Alacsony grafika és nem rossz a játékmenet
Ez a játék egy nagyon jó repülõkocsi szimulációja, de annyi hirdetés van, hogy amint befejeztél egy szintet, ott vannak a hirdetések, a játék felénél pedig vannak még hülye hirdetések, amíg te (a fejlesztõ) ki nem rendezi. 1-en tartom a csillagaimat.
Jet szimulátor harci Igen, ez egy nagyszerű csodálatos játék, amikor elkezd játszani, nem fogja tudni elhagyni, mert sok érdekes játék van.👍🏼
A játék jó, de 30 szintje csak egyszerű módban és 25 szintje csak kemény módban van. Növelni kellene.
Városi repülőgép pilótarepülés új játék nagyon jó és imádnivaló.
Ez jó! sok szintet legyőztem, folyamatosan frissíts!
ez egy király játék imádom
Ez igazán nagyszerű vadászgép-szimulátor játék. Annyi érdekes funkcióval és játékszinttel rendelkezik. A legjobb játék a jó időre. Nagyon tetszik, és ajánlom a telepítését 👍🏻
A grafika gyenge, de a játék fantasztikus
Nagyon jó a grafikája. Nagyon finom a vezérlése 🤔🤔🤔🤔🥇🥇🥇🥇🎭🧿🎮🎮🎮🎮⛸🎮🎮
ez egy jó game.have egy jó vezérlők és egy rossz grafika
Hogy a fenébe töltöttem le ezt a haszontalan játékot? Ha lehet, nulla csillagot adnék ennek a játéknak. A vezérlés durva, a grafika 0%. A játékban szereplő képek hamisak, valódi átverések. Az itt található ötcsillagos értékelések többsége 100%-ban hamis. Elpazaroltam az adataimat, de eltávolítom, ez a játék egy kuka, és nem éri meg a telefonom helyet.
Nem jön a hálózat
A játék rendben van, de a repülőgépek túl lassan mozognak
เกมเครื่องบินในเมือง จำลองสถานการณ์ hrb
Jó Nagyon
City Pilot Flight: Plane Games Simulyasiya glq
Ennek a játéknak csak 13 vagy 15 szintje van. Nem reális, és a fizika is rossz. Nem annak, aki nem szokott repülni.
Jó, de gbs kell hozzá
Kell hozzá némi szoktatás, a kezelőszervek nem olyan valósághűek, mint gondoltam, túl lassúak voltak
A városi repülési repülőgép egy csodálatos játék. jó idő telik el játszani ezt a játékot. Ez nagyon érdekes és nagy kihívást jelent. HD grafikájának köszönhetően játszom ezzel a játékkal a lapomon. Örülök, hogy játszhatok vele5*
Ez a játék klassz és rendben van, de a kezelőszervek hibásak egy kicsit
Ez nem játék, hanem egy szemétlerakó az időnek. Csak ülsz és nézed, ahogy egy gép repül egy unalmas egyenes vonalban, és amikor megpróbálok elrepülni, és csinálom a saját dolgomat, az csak visszavezet a sorba.
Hú, milyen jó játék ez, nagyon szeretem ezt a játékot
Ez egy nagyon rossz játék, amikor szüneteltetni akarja a játékot, és megjelenik egy hozzáadás, az olyan rossz
Imádom ezt a játékot, mert gyerekkori emlékeim repülős játékot szeretnék, de most szükségem van rá.❤ Köszönöm ezt a játékot❤😊
Nagyon jó 👍 😊 de nagyon egyszerű . A képek nem egyeznek a valódi játékkal.
Szeretem a billenő akciót a repülő valósághoz. Továbbra is 4 csillag az ingyenes repülés lehetőségét követően, miután elvégezte a repülés alapjainak megismerését. Mielőtt részt venne kampányokban vagy továbbfejlesztett repülőgépek használatára.
Jumanji: Epic Run Petualangan iysd
Amit mások szerint egyesek átmentek, az hazugság, de számomra a játék jó, de további frissítésre szorul
A játék jó, de a szint alacsony 🤣 1 nap alatt végeztem vele
Volt egy korábbi verzióm „önálló” SZÁMÍTÓGÉPomhoz, LaEar Jet-et használva fő gépemként. Az összes biztosítékkal kikapcsolva. Ezáltal a felszállások és a leszállások kritikus tényezők, míg a repülési időjárási minták stb. virtuális „valós időben” figyelhetők meg, mivel büszke vagyok a repülésre, mint VALÓDI ESEMÉNYRE; inkább csak öröm. Bővebben: a képzés, mint egy igazi repülési intézmény, ahol minden vezérlőelemet navigálhat, hogy valódi repülési reakciókat tegyen lehetővé. Microsoft FLight Simulator: egyszerűen zseniális. Olvasás előtti információ.
Szép játék, de több szintet kell hozzáadnod
Nem rossz
A városi repülőgép pilótarepülési játéka az egyik legjobb játék, amit valaha játszottam.
City Pilot Flight: Plane Games Simulácie cqj
Ez a játék nem ad lehetőséget a szabad játékra, és túl lassú. Igen, sok síkja van, de szeretnék szabadon játszani, és a grafika nem igazán jó. A kezelőszervek gyenge minőségűek, ha jobbra vagy balra hajtom a gépemet, túl magasra emelkedik, és elvesztegeti az irányítást. Ezért adok rá 2 csillagot.
Gyönyörű funkciók és grafika használható itt. Tényleg élvezem. Értékelem ezt. Első élményem ebben a játékban. Sok szint van itt, és minden szint egyedi.